TV og bredbånd – NB!! Kritisk viktig informasjon

BKT (Telias entreprenør) har nå lagt infoskriv i alle postkasser. Nederst på skrivet er det angitt dato og klokkeslett for føring av kabel inn ved utgangsdør på stueside i din leilighet, og montering av ett uttak der du ønsker det. Husk å rydde plass til dette. En fra husstanden, eller en nabo eller annen bekjent, må altså være til stede på angitt dato og klokkeslett. Dersom du ikke har fått skrivet, eller evt. har forlagt det, må du umiddelbart sende epost til kontakt@bktas.no , eller ringe tlf. 45 45 45 02, oppgi navn, adresse og mobilnr. og be om tid for installasjon hos deg. Dette er en kritisk logistikkjobb og vi oppfordrer alle til å strekke seg så langt som mulig for å få dette gjennomført på angitt tidspunkt.

Ønsker du flere uttak må dette avtales i etterkant.

Utskifting av garasjeporter

Utskifting av garasjeportene skal etter foreløpig plan starte i slutten av juni og være avsluttet ca. 1.august. De starter i Disengrenda, deretter Disenveien, Kolderupsvei, Tonsenveien 9 og til slutt Tonsenveien 13. I perioden vil det kunne bli litt trangt om parkeringsplassene i borettslaget siden bilene ikke kan stå i garasjene når portene skiftes. Områdene vil bli varslet underveis. Dere som leier garasjer vil få egen informasjon om frigjøring av garasjeinnkjørsel, opp-låsing av port og fjerning av bil.

Oppgradering av lekeplasser og nye lekeapparater

Huskestativene har fått nye topp-bjelker for sikring av huskene. Lekeplassen ved traktorgarasjen har fått oppgradert gjerde og rundstokk ved sitteplassen. Nye lekeapparat er forventet montert innen utgangen av juni.

Disen gård

Det nærmer seg fase tre i gjenåpning etter covid19-pandemien og vi håper det blir mulighet til utleie på gården med begrenset antall i første omgang. Informasjon legges ut på http://www.disengaard.no/ 

 

Styret tar likevel ikke noen sjanser og vil ikke arrangere sommerfest i august.

 

Styret ønsker med dette alle en riktig god sommer!