DISENGRENDA BORETTSLAG

 

RUNDSKRIV                                      Disen, 30. september 2014

 

Kjære beboer,

 

REKKETILLITSVALGTMØTE:

Den 22. oktober blir det avholdt rekketillitsvalgtmøte kl. 18.30 på Disen gård. Det er viktig at alle rekkene har avholdt rekkemøter før rekketillitsvalgtmøtet. I likhet med i fjorårets oktober-møte vil bl.a. følgende diskuteres/besluttes:

 

  1. VEDLIKEHOLDSPLAN

Hva er det ønskelig at borettslaget fokuserer på av vedlikehold fremover. Hva kan vi gjøre for at Disengrenda skal bli et enda hyggeligere sted å bo J

 

  1. FRIVILLIGE TIL SOSIALE ARRANGEMENTER

Styret ønsker årlig å gjennomføre 3 sosiale arrangementer for beboerne: tenning av julegran, flaggheising 17. mai og sommerfest. For at dette skal la seg gjennomføre trenger vi frivillige fra de ulike rekkene. Velg 1-2 personer som styret kan kontakte når hvert enkelt arrangement skal gjennomføres.

 

Ellers er styret selvfølgelig åpne for andre agendapunkter rekketillitsvalgte ønsker å ta opp på vegne av hans / hennes rekke

 

HØSTDUGNAD:

Med bakgrunn i tilbakemeldinger fra flere beboere har styret besluttet å ikke organisere høstdugnad i år. Vi vil legge ekstra fokus på planlegging og gjennomføring av vårdugnaden. Vi vil likevel oppfordre rekkene til selv å organisere en dugnad om det er behov for opprydning rundt leilighetene.

 

 

SYKKELPARKERING:

Det vil også i høst bli mulighet for å parkere sykler i låven til Disen gård. Lars H. Hanssen i styret vil koordinere sykkelparkeringen. Låven vil være åpen for parkering ved to anledninger

  • 22.10 fra KL 18.00 - 22.00
  • 19.11 fra KL 20.00 - 22.00

                   

Pga. sikkerhetshensyn anbefaler vi at syklene låses. Husk også å merke sykler med navn og telefonnr.

 

De som ikke har mulighet til å møte opp på de ovenfornevnte datoene, kan sende en melding til bestyrer@disengaard.no for å avtale et tidspunkt som passer.

 

 

 

GET AVTALE:

Vi har reforhandlet vår avtale med GET. Den nye avtalen trer i kraft 1/12-2014 og innebærer TV og bredbånd.  Avtalen for TV er som før, men nå vil også bredbånd følge automatisk i pakken.

 

Alle som har bredbånd fra GET vil komme godt ut da Disengrenda borettslag nå har en kollektiv avtale.  Det er frivilling å oppgradere til en bedre hastighet dersom en ikke finner standard hastigheten tilfredsstillende.

 

GET kommer om kort tid med mer info til hver og en beboer.

 

BYGGESAKER:

Vi minner om at det er søknadsplikt for påbygg/endring av leilighetene. Prinsipper og vedtekter står godt beskrevet på www.disengrenda.no

 

 

DISEN GÅRD:

Styret inviterer alle i laget til å benytte seg av muligheten til å hente epler i hagen. Det finnes både stige og «epleplukker» til utlån.

          

Har dere spørsmål eller andre ønsker, kontakt oss på styret@disengrenda.no

 

 

Mvh

Styret