Disengrenda borettslag

Informasjon fra styret oktober 2020

 Natalie og Mads ønsker velkommen til gards!

Nye bestyrere på Disen Gård

Natalie Fagergren og Mads Anda Berg, som også er andelseiere i borettslaget, startet sin bestyrergjerning 1. august og er, med kyndig opplæring fra tidligere bestyrer Brita, godt i gang med utleieaktiviteten. De håper at gården blir mye brukt, særlig av andelseierne som også får 50% rabatt. Sjekk utleiekalender på http://www.disengaard.no/ og bestill leie hos bestyrer@disengaard.no

Husk å stenge utevannet

Plutselig kommer kuldegradene og vi ber alle rekkeansvarlige for utevannet om å stenge dette. Borettslaget tar ikke ansvar for skader på utekraner og utvendige vannrør dersom kran til utevann ikke har blitt stengt i tide.

Valg av rekketillitsvalgte og høstdugnad

Styret oppfordrer alle rekkene som ikke har gjort om å velge/utpeke rekketillitsvalgte og melde inn til styret@disengrenda.no Videre oppfordre vi rekkene til å ta en høstdugnad. Meld fra til vaktmester Jan så kommer han med henger hvor dere kan kaste kvister og kvas.

Ny avtale med Get/Telia
Styret foretok en grundig vurdering av fordeler og ulemper av tilbudet fra Get/Telia opp mot tilbudet om fiber fra Telenor. Get leverer samme hastighet, 75 Mbps, på til en lavere pris og med Alltid på nett-garanti. Ny avtale med Get/Telia er inngått med en avtaleperiode på tre år og vi har god tro på den oppgraderte coaxteknologi Docsis 3.1. Den enkelte vil bli kontaktet i forbindelse med bytte av kontakter og nye trådløse rutere. I forbindelse med installasjonsarbeidet må vi regne med korte perioder uten nettforbindelse og vi forventer god informasjon om dette.

Ikke fyll papirkontainerne med luft

Brett sammen og evt. klipp/skjær opp kartong før du putter det i papirkontaineren.

Bruk av garasjer

Styret får fortsatt altfor ofte spørsmål om hvorfor noen som har garasje ikke parkerer bilen i den, og heller opptar parkeringsplassene som det er knapphet på. Vi minner om at garasjene kun skal brukes til bilparkering - ikke som lager, til bilhengere eller annet. Ved benyttelse til andre formål kan garasjekontrakten i ytterste konsekvens heves, og garasjen tildeles neste på garasjelista.

Vinterlagring av sykler

Stabburet på Disen gård vil være åpent for vinterlagring av sykler alle dager i uke 48 kl 17 – 21.

Tjueradder på ferde

Vi får dessverre en del meldinger om sykkeltyverier og tyveri av pakker og mat levert på dørene.

Følg med, husk å låse sykler godt og evt. montere alarm og/eller autolys som kan skremme tjueraddene bort.

Følg oss på disengrenda.no (som er under oppgradering) og www.facebook.com/disengrenda

Kontakt oss på styret@disengrenda.no

 

Vaktmester Jan Hvile kan kontaktes på vaktmester@disengrenda.no og

tlf. 902 31 044 (bruk dette – ikke hans privatnummer).

 

Hilsen oss i styret for Disengrenda borettslag