Generalforsamlingen 2020 kjøres digitalt via Min side på USBL.no mellom 20. og 27. april. Men du må gjøre en egeninnsats!

 

- Koronapandemien gjør det umulig å gjennomføre en tradisjonell generalforsamling på Disen gård. Men vi lar oss ikke stoppe. Årets generalforsamling kjøres digitalt med alle de programpostene og valgene som hører med. Alt innen de rammene som regjeringen har gitt dispensasjon til, sier styreleder Kjell Bjørn Vinje.

 

Innkalling kommer

Foruten det vanlige innholdet som årsberetning med flere informasjonssaker, regnskap 2019, budsjett 2020 og en vedtakssak til behandling, blir også valgene gjennomført digitalt. Det skal velge ny leder, to nye styremedlemmer og ett nytt varamedlem. Alt inne i et eget «generalforsamlingrom» på nettet.

 

En ordinær innkalling i form av et fysisk Innkallingsheftet kommer i postkassa di like etter påske. Her kommer også mer detaljerte instrukser om hvordan du skal registrere deg for å få tilgang til generalforsamlingen på nettet, som ligger åpent for andelshaverne i sju dager.

 

Min side

Generalforsamlingen gjennomføres i en egen modul på portalløsningen Min Side. Det digitale møtet er ikke et video- eller telefonmøte hvor man møtes i samtid. Møtet gjennomføres ved å logge seg inn på Min side, hvor hver beboer gjør sin avstemming på saker som ligger der i løpet av uka.

Dette kan sammenlignes med å logge seg på Skatteetaten eller Altinn, hvor hver enkelt person – i vårt tilfelle andelshaver . er identifisert og unik.

 

Slik gjør du det!

For å kunne delta på generalforsamlingen må du som andelseier ha tilgang til Min side.

For noen er mobilnummer og e-post allerede registrert i våre systemer, slik at du allerede nå kan opprette bruker.

Men for de aller fleste er ikke mobilnummer eller epost-adresse registrert.

Om du ikke har tilgang til Min side så sender du en e-post til styret@disengrenda.no eller sms til 95136757 med navn, gateadresse, ditt mobilnummer eller epost-adresse (send gjerne over begge), så legger vi deg til.

Først etter en slik registrering vil du få tilgang til å betalere en bruker på Min side.

 

- Når innkalling-heftet er mottatt er det hver og en sitt ansvar om å få en funksjonell bruker på Min side. Vanligvis er vi 30-40 av 148 andeler på generalforsamlingene. Jeg er spent på om dette gjør at flere kan delta, sier Vinje.

 

Informasjoner: